Mer italien

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-30 @ 21:46:35
2 till bilder från Italien. Dessa är från en av italienarna.


I close my eyes

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-30 @ 18:06:40
Har varit ute på en springrunda, har fått för mig att börja springa och följa ett schema. Kan bli intressant hur länge det kommer att hålla, tycker det är så sjukt tråkigt att springa. Men det är väl en sak man lär sig. Sen så är det ju grymt skönt efteråt också! Ska ta en dusch nu och sedan kanske slå på en film. Har sovmorgon och 2 lektioner imorgon sen är det helg igen!


Just to much

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-28 @ 21:24:31
Denhär kvällen har bestått av en springrunda, och lite samhällsplugg inför ekonomiprovet imorgon. Har även hunnit få sjukt mycket information på en och samma gång. Ett personligt brev som ska vara klart på måndag bland annat. Ska försöka att inte vara allt för virrig nu och försöka mig på samhälls lite innan jag ska sova. En lektion imorgon och sedan hoppas jag att det är solväder!


Nothing could be better

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-27 @ 21:26:44
Såg att dom hade lagt ut på skolans hemsida om när vi var i italien. Alltså åhh vad jag skulle vilja åka tillbaka och träffa dehär människorna igen! Minnen för livet om något!


Just do it today

Vardag - Kommentarer (1)
2012-05-27 @ 16:15:08
Var ju inte direkt något solväder i fredags men det kom istället idag! Solat sen halv12-halv 4, otroligt så skönt väder det var! Ska ta mig ut på en powerwalk lite senare, lite ekonomiplugg borde också göras. Bjuder på några bilder från i helgen, första från igår och andra från i fredags.


Green socks

Nytt - Kommentarer (0)
2012-05-26 @ 21:13:00
Denhär dagen har bestått av stan tidigt imorse, blev ett par låga converse som jag velat ha ett tag och sedan en ny mascara. Ska prova någon ny som jag hört ska vara bra, så det hoppas jag! Har annars ätit god mat hos min pojke och där är jag fortfarande! Ha en bra kväll!♥


I turn to you

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-25 @ 11:27:50
Far någon av er till Italien,Milano så måste ni gå in i denhär! Så otroligt stor, tror den var den andra eller tredje största i världen! När vi var där så gick jag och några till in där, dock kunde inte alla komma in pga av deras klädsel.. Men det var sjukt coolt det lilla jag såg av den!
-
Annars ligger jag i soffan nu och håller tummarna att molnen ska försvinna och solen ska komma fram på riktigt. Är typ 23grader, så kan solen komma fram så jag kan få sola eller??


Italien bilder

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-24 @ 16:48:47
Vill visa så mycket bilder från Italien, vill berätta så mycket om vad vi gjort i Italien. Men just nu håller vi på att skriva om det på skolbloggen, så får bli några bilder här som får förklara veckan. Men iallafall så har vi hunnit med en hel del under en vecka. Det har varit sol några dagar men mest bara mulet och regn. Jag och några har gått vilse i Turin och hamnade i något slumställe med droger till höger och vänster, vi har haft några hos polisen för att ett gäng inte har ngt liv och vill slå ner dom, vi har varit på ett stort akvarium, varit i Milano för shopping, varit i Genova, kollat på katedraler(en som var sjuuukt stor), varit på ett slags museum, varit och ätit på motorweekend(de hade haft ett slags "fast and furious" race på dagen som vi missade"), sett Trecates bästa breakdansare, haft avslutningsfest i en kyrka, jobbat med ett projekt osv. Det har varit en sjukt rolig vecka, man har varit glad, ledsen och arg men den har varit bra! Dessa bilder får duga nu, det lär komma upp fler bilder senare när jag känner för det.


Home sweet home!

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-23 @ 00:06:20

Är nu hemma från en vecka i italien! Rest från 11-21 idag och det känns både skönt att vara hemma men ändå inte. Var tufft och tårar när vi sa hejdå allihopa idag! Men see you soon again! Har haft en sjukt härlig vecka med världens bästa klass! Bilder kommer att komma snart. När jag laddat över alla och kollat igenom de osv.


Uppdatering fran Italien

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-16 @ 19:19:15
Jag lever och har det bra! Vi kom hit igar och sen blev det bara att ta det lugnt och vi sag film med nagra. Har suttit ute i solen valdigt mycket idag och sedan for vi och kollade pa olika katedraler och at glassen. Den ar nastan godare har an hemma i sverige. Ikvall ska vi till Iilaria och hora nar hennes band spelar, men hanna och jennifer ar dar ocksa sa ar inte ensam.


Make me an italian

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-15 @ 06:00:00
Förprogramerar ett litet inlägg, sitter förmodligen på flyget nu med resten av HP10T. Flyget som ska ta oss till Italien i en vecka. Här ovanför är det några bilder från då klassen från italien kom till oss, hoppas på att det blir mycket bilder i Italien så jag har något att fylla bloggen med. Kommer nog bli en rolig vecka, och förhoppningsvis bra väder! Hemma om en vecka igen!


Can't believe it

Vardag - Kommentarer (1)
2012-05-14 @ 21:56:15
Haft matteB nationella idag och sedan svenska, var nog inte så många som kunde koncentrera sig. Vi åker ju till Italien om vadå, typ 8 timmar! Sjukt och jag har inte alls fattat att vi åker, men det kommer nog bli askul! Ska väl försöka sova snart eftersom ja ska upp strax före 4 någongång. Kan bli tufft men det äre värt! Säger hejdå och vi ses om en vecka!


It has been so long

Vardag - Kommentarer (1)
2012-05-13 @ 13:52:17
Min dag kommer bestå av MatteB plugg inför nationella och packning. Nästan klar med packningen, bara småsaker som ska ner imorgon. Då vet ni vart jag kommer befinna mig fram tills ikväll då det blir bodypump.


A part of me just wanna fight on

Vardag - Kommentarer (1)
2012-05-11 @ 11:30:00
Nu är det inte länge kvar, 4 dagar! Packningen borde göras, men det hinner jag inte med nu. Jag och min sjuka träningsvärk i benen/rumpan osv från igår ska ta oss iväg och handla och sedan en sväng förbi gymmet. Ja, de låter bra och så får det bli.


Baby give it to me

Nytt - Kommentarer (0)
2012-05-09 @ 20:06:37
Idag kom mina böcker jag beställt. Läser typ böcker vadå, varje gång jag är utomlands. Men tydligen så har jag hört att domhär ska vara väldigt bra, och då har man lite tidfördriv på blandannat planet till italien och när man solar. Har gett upp spanskan för ett tag nu, för väl kolla igenom den senare eller något. För nu är det hockey!


You make my day

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-09 @ 16:08:06
Denhär boken beskriver min kväll som jag har framför mig, en hel del spanska plugg. Vill inte men måste.. Två prov kvar och två skoldagar kvar sedan är det värme(förhoppningsvis) som gäller. Bloggen och träningen blir lidande nu, men snart är det över.


Hon kan ha så mycket rätt den tjejen

Texter - Kommentarer (2)
2012-05-07 @ 20:52:58

Ibland hittar man någon som man bara klickar med. Det behövs inga knep eller någon kamp. Det är enkelt och okomplicerat redan från början. Den rena och ovanliga känslan när det händer. När du vet från start att det här är något bra, det här är rent och som det ska vara. Det här kommer att bli roligt. Fritt från osäkerhet och rädsla. Ni vet, när man ser på någon och brister ut i ett skratt fyllt av värme och förhoppningar. Känslan av att det är nu det börjar. Om jag får välja mellan alla sinnestillstånd man kan känna, så är det här min favorit. Den leken som inte är något mer än en lek - inga spel, inget fusk. Att spela svår ett minne blott. När man vågar ringa när man känner för det och veta att han svarar. När man ses och med ens blir barnsligt glad över personens närvaro.

-

När man, utan att man förstår det själv, blir en gladare människa av den människan. När hjärtat känns lättare och det svåra inte alls speciellt svårt. Å den känslan, den som fyller upp hela magen med lättsamhet. Tänk hur speciellt det är att en person kan göra mig till en bättre person bara av närvaron i mitt liv. Det alldeles ljuvliga i när han retas med mig. När någon tar fram den barnsliga sidan, den som annars inte syns så ofta i ett liv där man ska vara vuxen.

- Michaela Forni


Oh summer time

Vardag - Kommentarer (2)
2012-05-07 @ 19:04:16

Lite av helgens shopping, blev lite underkläder och anda nödvändigheter till Italien. Som vi förvövrigt åker till nästa tisdag! Dock är det 3 nationella och ett spanska prov innan den dagen kommer.. Drygt men skönt ska de bli när det är över!


Checkpoint

Vardag - Kommentarer (1)
2012-05-04 @ 23:01:56
Är egentligen ledig på fredagar men idag så hade vi Engelska B nationella, så åkte dit och gjorde det och sedan hem. Blev då en sväng på gymmet och lite big brother tittande efter de. For på födelsedagsmiddag hemma hos emma eftersom hon fyller 18 idag! Grattis igen sötnos! Jag och Martina styrde upp grillen och maten blev väldigt god! Sitter hemma hos min pojke nu, så ska fortsätta mysa med honom!


You make it real for me

Vardag - Kommentarer (1)
2012-05-03 @ 22:06:47
Torsdagen är över, och nu är det bara ett nationella imorgon i Engelska B sedan är det helg igen! Idag fick vi veta vilka som ska till Italien och vi fick packlistan, kändes de bra eller kändes de bra? Känns bara närmare och närmare nu! Kommer bli kanoners tror jag!!! Sedan slutade jag lite tidigare och åkte in till stan och gick omkring med Madde och Frida, kollade sommarkläder och saker inför Italien! Har hunnit med ett spinning och cxpass även ikväll, känner mig rätt slut så nu väntar sängen!


Navelpiercingar

Vardag - Kommentarer (1)
2012-05-02 @ 22:21:16
Spanskan är gjord och har nu suttit ett tag och letat navelpiercingar. Antingen så är de fel storlek eller så kostar de miljoner... Om någon har tips på någon bra sida med bra priser och olika storlekar och inte bara 12mm, så kan ni ju slänga in en kommentar!


I'm on the floor

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-02 @ 20:18:16
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag bosätter mig med "En el hotel" häftet i spanska, ett häfte som ska göras till imorgon i spanskan och jag har inte haft ork, försn nu när jag måste! Annars så var de en slapp dag, försökte göra en skål på bilden idag. Gick väl sådär, haha. Har annars varit på ett spinning och cxworx pass, slapp tänka på spanskan iallafall. Ne, nu måste jag börja om jag ska ta mig i säng någon gång.


Good memories

Vardag - Kommentarer (0)
2012-05-01 @ 11:42:30
Min valborg var oplanerad men blev väldigt bra ändå! Började dagen med en springrunda och sedan blev det middag hos Marklund med några härliga personer! Kom hem vid strax innan 3 och somnade ganska direkt. Nu är de då 1Maj, vilket betyder att sommarlovet bara kommer närmare! Likaså italien!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus